Golfpark Exloo: Omdömen

  • Visa alla banor
  • Openbare baan Exloo (Noord-Zuid) (101)7.4
visitors_1
8.1
MDR
Silver
Spelade den: 26 augusti 2021 Omdöme datum: 27 augusti 2021Handicap: 16.7
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfpark Exloo blijft een aparte belevenis. Van oorsprong een korte 9-holes baan waar later een volwaardige 9 holes aan zijn toegevoegd. Heel verrast door de mooie strakke fairways, ik ga bijna vergelijken met een biljart. De greens daarentegen waren super traag en dat was even meer dan wennen. Tijdens het spelen werden we meerdere malen verwend door laag overvliegende st…
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 29 juni 2021 Omdöme datum: 29 juni 2021Handicap: 10.1
Er is dit jaar veel meer aandacht voor onderhoud van greens en fairways en dat merk je! Het spelen op Golfpark Exloo is gewoon leuker geworden. De horeca heeft een nieuwe moderne aanpak gekregen. De kwaliteit en de bediening zijn er daardoor met sprongen op vooruit gegaan. Complimenten daarvoor!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
francois5
Silver
Spelade den: 23 juni 2021 Omdöme datum: 29 juni 2021Handicap: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Erg onder de indruk! Vorige keer gespeeld in november 2020 en toen was de mist zo dik dat we niets meekregen van de baan. Nu dus wel en alles is goed op orde! Mooi onderhouden. Greens perfect en moeilijk. 2e negen wel uitdagender maar 1e negen ook leuk. Restaurant voor de lunch ook prima en vooral over vriendelijke mensen. Fijne middag gehad en komen zeker terug.
Översätt till Svenska
visitors_1
6.1
Gert Hofman
Silver
Spelade den: 2 mars 2021 Omdöme datum: 7 april 2021Handicap: 10
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Kleine golfbaan met ee moeilijke 9 holes lus en een relatief korte en eenvoudige lus. Onderhoud is goed, behalve dat de bunkers hard en niet goed bijgehouden zijn. Waar andere banen eruit liggen door regenval, kan hier vaak wel gespeeld worden. Zeker een golfbaan om nog eens heen te gaan.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.0
vantuil5
Brons
Spelade den: 31 januari 2021 Omdöme datum: 16 mars 2021Handicap: 17.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfbaan lag er gezien de winterse omstandigheden wel goed bij. Jammer alleen van de soms wel hele slechte wintergreens. Eerste 9 (korte) holes niet vergelijkbaar met de tweede negen. Al met al een leuke golfbaan, vooral de tweede negen holes.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
francois5
Silver
Spelade den: 10 november 2020 Omdöme datum: 11 november 2020Handicap: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gespeeld in dikke mist, daardoor niet veel gezien van de baan en omgeving 🙂 Ontvangst was prima.

Svar från Golfpark Exloo — 12 november 2020

Helaas ja, dikke mist. Goede reden wellicht om nog een keer terug te komen op een mooie zonnige najaarsdag. Je bent hier altijd van harte welkom. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
7.0
alex.smit
Brons
Spelade den: 27 oktober 2020 Omdöme datum: 29 oktober 2020Handicap: 21.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
leuke baan voor elk niveau. voor mij onbekende baan, maar holes zeer goed aangegeven. Gastvrij ontvangen ondanks dat we niet gereserveerd hadden.

Svar från Golfpark Exloo — 30 oktober 2020

Dank voor de beoordeling Alex en fijn dat je Golfpark Exloo zo positief waardeert. Graag tot een volgende keer. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 18 oktober 2020 Omdöme datum: 18 oktober 2020Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Vriendelijke mensen bij het telefonisch reserveren en caddymaster. Oefenfaciliteiten zijn prima op orde, de nieuwe matten op de drivingrange is gewoon fijn. Zelf de zuidlus gespeeld. Een goed verzorgde parkbaan. Bij elke hole een mooie overzicht van de hole en een prullenbak en ballenwasser. De zuid-lus is een combinatie van een aantal relatief korte par 4 holes,2 lange p…

Svar från Golfpark Exloo — 19 oktober 2020

Beste John, Goed om te lezen dat je de zuidlus van Golfpark Exloo hebt gewaardeerd. Hopelijk geeft dat aanleiding om nog eens terug te komen. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
quickjo
Brons
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 25.7
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Wij hebben hier gespeeld op 18 September, met een deal via hun website,18 holes met extra saté, of schnitzel voor € 2,50 extra. Dit leek ons een leuke deal, en nog nooit in Drenthe wezen golfen. Wij kwamen aan met 4 personen, koffie met gebak om de dag te starten. Het was prachtig weer, en een mooie golfdag was in aantocht. De vriendelijke serveerster kwam aan ons vrage…

Svar från Golfpark Exloo — 24 september 2020

Dank voor jullie uitgebreide reactie en complimenten voor het feit dat jullie het kennelijke misverstand in het restaurant sportief hebben opgevat. Ik zal jullie complimenten aan de keuken overbrengen. Graag tot een volgende keer! Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
s.puffelen
Stål
Spelade den: 7 september 2020 Omdöme datum: 24 september 2020Handicap: 29
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Tijdens vakantie op deze baan 9 holes gelopen. Toegankelijk en zeer vriendelijke benadering. Mooie baan.

Svar från Golfpark Exloo — 24 september 2020

Fijn dat je een leuke golfdag hebt gehad op Golfpark Exloo. Wie weet kom je nog eens in Drenthe op vakantie. Je bent dan bij ons altijd welkom! Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
nico lovink
Brons
Spelade den: 20 augusti 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap: 25.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Zeer gastvrij ontvangen. Was op vakantie in de buurt van Exlloo. Bij aankomst werd direct een mogelijkheid gezocht voor een starttijd. De Zuidlus is mooi en zeker uitdagend. Noordlus par 3 met 1 par 4 wat eentonig. Baan lag er netjes bij en goed onderhouden.

Svar från Golfpark Exloo — 24 september 2020

Beste Nico, Dank voor je reactie. Ik ben blij te lezen dat je een plezierige golfdag hebt gehad. Met een knipoog: de Noordlus heeft nog een 2e Par 4. Met een groet namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
leovermeer
Silver
Spelade den: 20 juli 2020 Omdöme datum: 31 juli 2020Handicap: 16.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
De route er naar toe was niet duidelijk. Wel was men erg gastvrij, maar bleken wij niet genoteerd te staan voor een rondje 18 holes terwijl di wel telefonisch was afgesproken. Ook geen troleys klaar. Alles werd wel op een vriendelijke manier alsnog geregeld.

Svar från Golfpark Exloo — 31 juli 2020

Beste Leo, Dank voor de reactie en de mooie beoordeling. Jammer dat er wat aanloopprobleem waren, maar je hebt hopelijk daarna een heel gezellige dag op Golfpark Exloo gehad. Wie weet tot ziens... Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 17 juni 2020 Omdöme datum: 22 juni 2020Handicap: 29.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Greens waren heel stroef. Fairway gemist en bal was ook bijna weg Hoog gras langs de baan en veel los gras op de baan.

Svar från Golfpark Exloo — 22 juni 2020

Beste René, Dank voor jouw beoordeling. De opmerkingen Over de baan geef ik door aan de greenkeeper. Op basis van de overige beoordelingen vermoed ik dat je toch een mooie dag op Golfpark Exloo hebt gehad. We zien je dan ook graag weer eens terugkomen. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
6.1
janelema
Brons
Spelade den: 14 juni 2020 Omdöme datum: 14 juni 2020Handicap: 22.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Een Corona-rondje met golfvrienden gespeeld. Veel fairways zijn nu al grotendeels kurkdroog en kaal, plaatsen zou hier welkom zijn. Opvallend is dat je hier vierballen tegenkomt en dat de greenkeeper herhaaldelijk start de green te maaien als onze flight de green wil aanspelen. Niet best.

Svar från Golfpark Exloo — 15 juni 2020

Beste Jan, Dank voor je reactie. Die vierballen in de baan passen niet in ons Corona protocol. Ik zal daar aandacht aan laten besteden. Dat de greenkeeper als het ware met jullie meerijdt en niet even wacht tot jullie de green aangespeeld hebben, is ook niet zoals het hoort. Uiteraard hoop ik dat je bij een volgende gelegenheid alleen maar van de baan hoeft te genieten. Namens Golfpark Exloo, Richard Westerhof
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 30 januari 2020 Omdöme datum: 30 januari 2020Handicap: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Zeer gastvrij en een prachtige omgeving.

Svar från Golfpark Exloo — 30 januari 2020

Dank voor de positieve beoordeling van Golfpark Exloo. Fijn ook te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Kom gerust nog eens terug. Vriendelijke groet namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 23 oktober 2019 Omdöme datum: 30 oktober 2019Handicap: 27.9
clubs_1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gastvrijheid en gezelligheid in een prachtige omgeving
Översätt till Svenska
visitors_1
7.1
nannemartinh
Stål
Spelade den: 22 oktober 2019 Omdöme datum: 30 oktober 2019Handicap: 22.1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Baan was in orde. Na het bekijken van de kaart ligt onderschatting van de baan op de loer. De greens waren voor mij lastig te lezen, teveel 3 puts. Al met al de moeite waard. Wij komen hier nog eens terug. Gastvrijheid evenaarde mijn thuisclub Regthuys.

Svar från Golfpark Exloo — 31 oktober 2019

Dank voor de reactie en fijn om te lezen dat het spelen op Golfpark Exloo goed bevallen is. Ook bij een volgende gelegenheid ben je weer van harte welkom. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 8 oktober 2019 Omdöme datum: 8 oktober 2019Handicap: 27.9
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfpark Exloo is een gezellige en mooie golfbaan, waar iedereen zich direct thuis voelt. Prachtige locatie en ook de Hunzeberg Exloo Puur, dichtbij voor een leuk arrangement., weekend weg, kom eens langs! Mooi onderhouden, door o.a. tal van vrijwilligers. Gezellig terras voor hapje en drankje. Hartelijk welkom voor veel golfplezier.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.0
mbergmeester
Brons
Spelade den: 12 september 2019 Omdöme datum: 21 oktober 2019Handicap: 14.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfbaan met fijne ontspannen sfeer. Fairways schreeuwden om water, maar dat is logisch met de droogte van de laatste 2 zomers. Greens zoals altijd in prima conditie.

Svar från Golfpark Exloo — 22 oktober 2019

Dank voor je bericht. Goed te lezen dat je Golfpark Exloo waardeert. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 25 augusti 2019 Omdöme datum: 26 augusti 2019Handicap: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gezellig, prachtige omgeving, vriendelijk en voor iedereen even gastvrij.

Svar från Golfpark Exloo — 27 augusti 2019

Fijn om te lezen dat je een leuke dag op Golfpark Exloo hebt gehad. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
5.8
janelema
Brons
Spelade den: 26 juli 2019 Omdöme datum: 26 juli 2019Handicap: 22.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Ook dit jaar weer met een niet-golfende kennis gespeeld op Exloo. Wat opviel waren de goed verzorgde greens die redelijk snel waren. Veel fairways zijn kurkdroog-begrijpelijk- en het is jammer dat er geen plaatselijke regel is ingevoerd om op droge fairways te mogen plaatsen. Op veel andere banen zie je dit wel en het verhoogt het speelplezier. En enkele tees op de eerste…

Svar från Golfpark Exloo — 27 juli 2019

Dank voor de reactie. We nemen jouw opmerkingen ter harte. Namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 13 juni 2019 Omdöme datum: 13 juni 2019Handicap: 10.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
De kleedkamers bieden comfort maar het clubhuis mag wel nog meer golfuitstraling krijgen. Zeer gevarieerde golfbaan met prachtige greens.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 1 juni 2019 Omdöme datum: 11 juni 2019Handicap: 41
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Leuke baan om te spelen, echter de sfeer is bijzonder afstandelijk. Op de site staat vermeld dat kinderen een korting krijgen, echter bij navraag kon ik gewoon het volle pond betalen. Clubhuis ziet er goed uit alleen niet bepaald gastvrij, zeer afstandelijke sfeer.

Svar från Golfpark Exloo — 3 juli 2019

Beste Marco, Dank voor de reactie. Jammer dat je teleurgesteld bent en zeker waar het gaat om het niet krijgen van enige korting voor één of meer kinderen voor een ronde van 18 holes. Dit is intern inmiddels onderwerp van gesprek geweest en moet inderdaad veranderen. Je overige opmerkingen nemen wij ter harte. Vriendelijke groet, namens Golfpark Exloo, Richard
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 22 april 2019 Omdöme datum: 22 april 2019Handicap: 19
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Interessante baan met veel par 3 holes op de eerste negen. Het tweede (nieuwe) gedeelte is uitdagend met lastige holes en moeilijke greens. Mooie opbouw van makkelijk naar moeilijk! Baan is goed onderhouden ondanks de droogte van afgelopen jaar. Clubhuis oogt saai, terras is aardig met uitzicht op hole 18. Ontvangst is zeer gastvrij (in dit geval door een bestuurslid), de…
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 8 april 2019 Omdöme datum: 8 april 2019Handicap: 10.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Het is een zeer gevarieerde golfbaan met 9 compacte holes 9 holes mat A-status. Voor elk wat Wils en iedere club uit mijn tas kan worden gebruikt.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 24 mars 2019 Omdöme datum: 24 mars 2019Handicap: 12.6
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Bunkers zijn vernieuwd en top, baan is nog niet hersteld van de droogte vorige zomer, baan is niet voor longhitters maar voor golfers die precizie en zuiverheid willen oefenen.

Svar från Golfpark Exloo — 25 mars 2019

Geachte heer Hulshof, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Översätt till Svenska
visitors_1
7.1
DIJ16
Brons
Spelade den: 4 november 2018 Omdöme datum: 4 november 2018Handicap: 31
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Matige fairway’s Goede Oefengreens en drivingrange.

Svar från Golfpark Exloo — 5 november 2018

Hallo, Dank u voor uw beoordeling. Vorige week zijn alle fairway's opnieuw doorgezaaid. Door de droogte zijn ze inderdaad niet echt mooi meer. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 21 september 2018 Omdöme datum: 23 januari 2019Handicap: 28.3
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gezellig, golfbaan, zeer laagdrempelig en voordelig, vooral in combinatie met een aanbieding.

Svar från Golfpark Exloo — 26 januari 2019

Hallo, Wij zijn blij om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Graag tot gauw. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
jaapakse
Stål
Spelade den: 12 september 2018 Omdöme datum: 12 september 2018Handicap: 14.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Onderhoud van de teeboxen.

Svar från Golfpark Exloo — 5 november 2018

Hallo, Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
JorisW
Silver
Spelade den: 7 juni 2018 Omdöme datum: 7 juni 2018Handicap: 12.1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
2 keer gespeeld in de afgelopen week, beide keren erg gastvrij ontvangen. Beide keren de 2e 9 zuid gelopen (par 35 baan) welke er goed bij liggen. Alleen zijn de grens wat aan de zachte kant en spelen dus erg traag. De eerste keer waren de bunkers ingekalfd door de zware regenval eerder in de week, maar vandaag waren die weer netjes in orde gemaakt met nieuw los bunkerzan…

Svar från Golfpark Exloo — 7 juni 2018

Geachte heer/mevrouw, Wat fijn om te horen. Inderdaad hebben wij erg veel regen gehad. Ook dat is op de greens te merken en zijn ze erg zacht. Wij zijn blij met de mooie cijfers die u ons geeft. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com