Malone Golf Club: Reviews

Share
visitors_1
8.6
robertkleihorst
Gold
Played on: 18 July 2022 Review date: 18 July 2022Handicap: 16
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
DrumbridgeBallydrain
Prachtige parkbaan en prima oefenfaciliteiten incl. drivingrange. Het onderhoud is van tee tot green top en veel holes zijn zeer uitdagend. Je vind hier onder de bomen makkelijk je bal terug. Enkele holes met water maar niet eeg moeilijk. Buiten op het terras gegeten en dat was heerlijk wn de bediening super vriendelijk. Komen hier graag nogmaals terug.
Translate to English
visitors_1
9.3
Leading Courses
Expert panel
Played on: 31 December 2021 Review date: 31 December 2021Handicap: 0.1
BallydrainDrumbridgeEdenderry
In order to provide robust and credible rankings the Leading Courses Panel provides a rating based on their own experience, interviews and rankings of the most reliable sources in the industry. If you have played Malone Golf Club or if you disagree with the current rating, then please also share your opinion! Your review will help many other golfers! #bygolfersforgolfers
visitors_1
7.1
graham.rudd146
Steel
Played on: 27 September 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 9
DrumbridgeEdenderry
Malone Golf club in my opinion is the Augusta of the North. The course is split into 2 separate 9 holes with the front nine dominated by tight fairways and beautiful scenery. The back 9 holes bring in some vey impressive water views that play a part on a number of holes, the most impressive being the 16th which is a 140 yard precision shot over a lake. The greens are stun…
visitors_1
8.1
edu_delahoz
Silver
Played on: 30 April 2019 Review date: 29 October 2020Handicap: 6.7
Drumbridge
Jugué a inicios de mayo y hacía un poco frío porque fui a jugar muy temprano. Las personas del campo son muy amables y hacen que sea acogedora la bienvenida. La casa club es impresionante y perdura la esencia de sus inicios y está impecablemente cuidada. El campo estaba muy cuidado, aunq los greenes estaban un poco lento porque había llovido y estaban húmedos. Eche de…
Translate to English
visitors_1
7.7
stuart4
Bronze
Played on: 15 November 2018 Review date: 15 November 2018Handicap: 7
DrumbridgeEdenderry
best parkland course in northern Ireland, both 9's are a totally different with the back 9 ready to destroy the good score from the front.
visitors_1
8.8
mark-chakatravel
Bronze
Played on: 27 September 2018 Review date: 14 November 2018Handicap: 18
DrumbridgeEdenderry
Superb parkland course that is generally not too busy. The par-3 15th over the lake is the signature hole of this well maintained course.
visitors_1
8.7
patrickaltorf
Gold
Played on: 18 June 2018 Review date: 23 June 2018Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
Drumbridge
Prachtig authentiek clubhuis. Faciliteiten om te oefenen zijn minimaal. Zoals vaak in Ierland. Je moet gewoon oefenen in de baan, dat is het uitgangspunt. De 27 holes op deze heerlijke park baan worden geweldig onderhouden. Je krijgt meer dan genoeg waar voor je geld eten. Onder de rook van Belfast een hidden gim, die je als het even kan moet spelen.
Translate to English
visitors_1
8.1
joseveen
Gold
Played on: 13 June 2016 Review date: 13 June 2016Handicap: 18.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
EdenderryDrumbridge
Prachtige parkbaan! we hebben de negen holes lus gespeeld voor een leuke prijs en heel veel plezier Prachtige bomen en veel ruimte super greens en fairways het was weer een stuk makkelijker na al die links banen dit geeft meer vertrouwen Een prachtig clubhuis modern maar in oude stijl gebouwd mooi terras waar niet gerookt mag worden klasse! Kortom weer zo'n Ierse baan w…
Translate to English
visitors_1
8.5
murn
Steel
Played on: 5 August 2014 Review date: 5 November 2014Handicap: 9.9
Drumbridge
Uitstekend parkland baan 10 minuten vanaf het centrum van Belfast. Indrukwekend laan naar een bijzonder clubhuis met een mix van ouderwets klasse en hedendaags comfort. Uitdagend baan met veel verschillen en een fantastisch finishing hole.
Translate to English
visitors_1
8.4
r bultje
Bronze
Played on: 7 August 2013 Review date: 18 August 2013Handicap: 7.1
Malone is een schitterende golfbaan. Parkbaan met zeer veel oude bomen en een mooi historische clubhuis (heeft nog een rol gespeeld als hoofdkwartier in de 2de wereldoorlog, is ons verteld). Baan is uitdagend, is erg goed onderhouden en heeft super greens. Best wat hoogteverschillen en daardoor prachtige vergezichten. Een aanrader.
Translate to English
visitors_1
8.1
vrieweer
Steel
Played on: 7 August 2013 Review date: 18 August 2013Handicap: 18.4
Malone is een prachtige baan. Zeer uitdagend. Hoogteverschillen. Geen makkelijke baan. Over het algemeen speel je niet op een vlakke grond maar schuin. Goed onderhouden en een prachtige clubhuis. Wel aan de prijzige kant om 18 holes te spelen. 85 pond.
Translate to English
visitors_1
9.5
Johanvanderkamp
Bronze
Played on: 4 May 2011 Review date: 4 May 2011Handicap: 24
DrumbridgeEdenderry
Dit is wel erg mooi, als je op de golfbaan loopt ben je echt alleen op de wereld. Zo mooi in de natuur, de beide golfbanen zijn gewoon perfect. Alles is zo schoon, goed onderhouden en heel luxe aan de buitenkant maar heel gewoon in omgang. Hele vriendelijk mensen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com