Panorama Golf: Reviews

Steel
Played on: 25 June 2021
Review date: 25 June 2021
Handicap: 31.5

Erg gastvrije club. Laagdrempelig en gemoedelijk. Je betaald een vaste prijs €30,- voor 9 holes en je mag die dag zo vaak spelen als je wilt. Wij hebben voor €30,- een buggy erbij genomen, er is redelijk wat hoogte verschil. Na de eerste 9 rustig wat gegeten en gedronken in het erg leuke en goede restaurant, heerlijk buiten zitten daar. Na de lunch nogmaals 9 holes g…

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 2 August 2020
Review date: 12 August 2020
Handicap: 24.6
9 Hole Golf Course
Pitch & Putt

Sympathieke relatief kleine baan, maar uitdagend met korte, lange en eerst onzichtbare holes door het landschap.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 26 May 2020
Review date: 26 May 2020
Handicap: 21.0
9 Hole Golf Course
Pitch & Putt

Proprio poco sopra la città di Varese sorge questo piccolo gioiellino. Trovo il percorso davvero divertente e vario, anche se un paio di buche a mio avviso andrebbero riviste. Un ambiente informale è molto ospitale, un eccellente ristorante ed un campo pratica bellissimo. Mi piace venire in questo posto, che oltretutto è comodamente raggiungibile in autostrada.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 10 August 2019
Review date: 13 August 2019
Handicap: 28.0
9 Hole Golf Course

Parcours très agréable, valloné et très technique. Les erreurs ne sont pas pardonnées. C’est un parcours très varié que je recommande.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 17 September 2018
Review date: 17 September 2018
Handicap: 24.0
9 Hole Golf Course
Pitch & Putt

Ambiente molto bello e cordiale. Club house piccola ma molto bella. Campo corto ma molto tecnico.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 12 March 2018
Review date: 17 March 2018
Handicap: 54.0
9 Hole Golf Course
Pitch & Putt

Ottimo campo, tecnicamente complesso e divertente. Disponibilità e cordialità sempre al massimo. Location suggestiva e rilassante.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 31 August 2017
Review date: 31 August 2017
Handicap: 20.9
9 Hole Golf Course

Un bel campo, non semplice Accogliente, ospitale. Una gran bella sorpresa

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 14 August 2017
Review date: 15 August 2017
Handicap: 13.9
9 Hole Golf Course

Redelijk smalle baan. Greens waren niet erg snel. Veel hoogteverschillen, vooral tussen de holes. Erg gemoedelijke sfeer en vriendelijke bediening.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 13 July 2017
Review date: 29 July 2017
Handicap: 36.0
9 Hole Golf Course

Een mooie baan. We starten om 17.00 uur. Prijs 30,00 maar dan geen beperkingen in hoe vaak je speelt die dag. We starten. De volgende hole is vaak moeilijk te vinden. Na hole 5 krijgen we last van muggen. Paar minuten later worden we echt aangevallen door hordes muggen. We zijn hollend zo direct mogelijk naar het clubhuis gerend. Onze armen en benen zaten onder de steken.…

Translate to English
Helpful?
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com