Golf de Durbuy: Reviews

visitors_1
10.0
quentinsovet
Steel
Played on: 9 April 2019 Review date: 9 April 2019Handicap:
bon accueil, gens sympathique et parcours exceptionnels!
Translate to English
visitors_1
9.8
maertenan
Steel
Played on: 9 April 2019 Review date: 9 April 2019Handicap:
Oefenbanen zijn zeer goed. Toffe uitbater. Blijkbaar net een nieuwe uitbater. Terras had aan de andere kant van het gebouw gemogen om van het uitzicht te genieten. Maar dit wordt aangepakt heeft men mij verteld. Aanrader!
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 April 2019 Review date: 8 April 2019Handicap: 19.7
clubs_1
Les Hazalles
Na eerder five nations te hebben gespeeld (tegenvaller). Nu naar Durbuy.. in alles een wereld van verschil met FN.. de baan lag er top bij en werkelijk bijna iedere hole is een genot qua aanzien. Prachtige hoogteverschillen en uitdagende greens. We hebben genoten! Ook lag dat natuurlijk aan mijn geweldige gezelschap Joep(ster) en (buggy) Bas. Na zijn escapes een dag eer…
Translate to English
visitors_1
8.4
jaapdv
Gold
Played on: 29 March 2019 Review date: 31 March 2019Handicap: 18.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
Vriendelijke ontvangst, mooi clubhuis! De baan ligt er goed onderhouden bij en door de vele (hoogte) verschillen een uitdaging voor elk niveau! Een buggy is aan te raden. Een heerlijke dag gehad en genoten van heerlijke weer. Echt een aanrader.
Translate to English
visitors_1
8.6
laurentXII
Silver
Played on: 27 March 2019 Review date: 27 March 2019Handicap: 24.1
Les Hazalles
un plaisir d'être de retour. La trêve hivernal a fait du bien au parcours, et les premiers investissements du nouveau propriétaire commence à se faire sentir sur le terrain.
Translate to English
visitors_1
9.5
leonardm
Bronze
Played on: 23 March 2019 Review date: 10 April 2019Handicap: 16.2
Les Hazalles
j'adore la région et je l'ai joué il y a 3 ans, je voulais y retourner. le décor est splendide, le terrain comme une photo à chaque fois… j'y retourne le 27 et le 28 avril avec impatience.
Translate to English
visitors_1
8.7
timkerseboom
Silver
Played on: 10 November 2018 Review date: 13 November 2018Handicap: 15.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
Een prachtige baan en in potentie een topper. Ware het niet dat de baan ondanks dat najaar zijn intrede gedaan heeft wel wat extra onderhoud kan gebruiken. Ik lees meer commentaren over de tee-boxen en dat is er wel een die opvalt. Ze zijn te klein en te zacht. Aan de andere kant je hebt op bijna iedere tee-box wel een prachtig zicht meestal vanuit de hoogte op de te besp…
Translate to English
visitors_1
7.9
izaak
Bronze
Played on: 8 November 2018 Review date: 8 November 2018Handicap: 21
Het weer kan beter maar daar kan men niets aan doen.
Translate to English
visitors_1
7.7
tmpdeckers
Bronze
Played on: 6 November 2018 Review date: 7 November 2018Handicap: 31.8
Les Hazalles
Gezien de herfst en de vele bomen, viel ons op dat er nauwelijks blad op de baan lag. Top!
Translate to English
visitors_1
6.9
cmjdewitte
Gold
Played on: 22 October 2018 Review date: 22 October 2018Handicap: 12.1
clubs_1
Les Hazalles
Inderdaad is de hole 1 direct een verrassing, vond de baan best wel een uitdaging hebben, maar is voor mij geen baan om nog eens te bezoeken.
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 October 2018 Review date: 30 October 2018Handicap: 13.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
De ligging van de baan is heel erg mooi. Midden in de bossen en in een gloeiend gebied geeft de architect iedereen de kans de baan te spelen, wat je handicap ook is. Wel is de baan vrij smal vanwege de vele bomen maar het aantal hindernissen in de baan is juist weer beperkt.
Translate to English
visitors_1
6.8
poldegroote
Bronze
Played on: 18 October 2018 Review date: 7 November 2018Handicap: 18.8
Les Hazalles
Vriendelijke ontvangst en bediening in het clubhuis. Omgeving en inplanting van de baan is magnifiek. Onderhoud is echter ondermaats : diepe putten in de teeboxen - keien in de bunkers waar je je wedge kan op kapot slaan. Voor 64 eu greenfee mag het wel beter onderhouden zijn.
Translate to English
visitors_1
6.9
willangpsv
Silver
Played on: 14 October 2018 Review date: 15 October 2018Handicap: 15.1
Les Hazalles
Is wel een spectuclaire begin hole 1 Wat ik wel vond dat er wel meer onderhoud aan de afslag tees verder vond ik de eerste 9 hole een stuk uitdagender als de tweede 9 clubhuis vind ik niet echt special wat saai teras is het ook niet Wel prachtig weer gehad bugy is wel aan te raden.
Translate to English
visitors_1
7.2
berghj
Bronze
Played on: 12 October 2018 Review date: 30 October 2018Handicap: 13.8
Les Hazalles
Het onderhoud is erg slecht, daar moetveel meer in geionvesteerd worden!
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 October 2018 Review date: 11 October 2018Handicap: 22
Les Hazalles
Gespeeld op een prachtige dag in oktober met buggy. De 1 ste 9 zijn veel uitdagender en met veel grotere hoogteverschillen dan de 2 de 9. Het blijft een prachtige baan in een schitterende omgeving en de buggy paden zijn uitstekend. Ik miste alleen een goede schoonmaak plek om buggy en golfuitrusting te cleanen.
Translate to English
visitors_1
7.9
Jan Kuipers
Bronze
Played on: 3 October 2018 Review date: 7 October 2018Handicap: 17
Les Hazalles
We hebben in oktober 2018 gespeeld en het restaurantgedeelte was helaas gesloten. De baan is nog steeds uitdagend. We hebben eerder gespeeld dit keer pech gehad wat betreft de restauratiefaciliteiten.
Translate to English
visitors_1
8.0
robert.bruens
Silver
Played on: 2 October 2018 Review date: 7 October 2018Handicap: 15.2
Les Hazalles
Prachtige lay-out, redelijk goede greens, landschappelijk hele mooie baan, niet echt moeilijk te spelen Jammer dat het onderhoud van de tees te wensen laat. Fairways tonen op vele plaatsen last van de droogte te hebben gehad reparatie had slechts deels plaatsgevonden.
Translate to English
visitors_1
7.0
DigbyBenn
Gold
Played on: 23 September 2018 Review date: 24 September 2018Handicap: 14.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Les Hazalles
The location of the golf course is good, the club a bit run down! Perhaps the new owner will update and improve the facilities! The course itself is a delight to play with a spectacular first hole. A pity it rained all day, and after hole 9 we had to stop, because even the greens where under water. We got a voucher to play 9 holes in the future, which was well received by…
visitors_1
6.2
hans7
Silver
Played on: 18 September 2018 Review date: 18 September 2018Handicap: 21.1
Les Hazalles
De ontvangst in de receptie was zeer stug en tegen onvriendelijk aan. In de baan bleken alle greens gezand te zijn. Hier was niets over gezegd en er werd ook geen compensatie voor gegeven. De kleedruimte zag er gedateerd uit en is toe aan een up grade. De baan zelf blijft natuurlijk fraai om te bespelen, maar er was slecht onderhoud aan gepleegd.
Translate to English
visitors_1
7.7
Zwendy
Silver
Played on: 14 September 2018 Review date: 4 October 2018Handicap: 11.2
Les Hazalles
mooie baan met veel hoogteverschillen, uitdagend en een flinke wandeling. Fijne putting/chipping green bij hole 1.
Translate to English
visitors_1
7.1
nbothoff
Bronze
Played on: 14 September 2018 Review date: 15 September 2018Handicap: 23
Les Hazalles
Hele mooie baan. Uitdagend door de hoogteverschillen. Veel zand en spikemarks op de greens.
Translate to English
visitors_1
5.1
Ladygolfer2
Steel
Played on: 13 September 2018 Review date: 14 September 2018Handicap: 24.4
Par 3
Greens en mauvais état.
Translate to English
visitors_1
7.0
nicokramer67
Bronze
Played on: 12 September 2018 Review date: 14 September 2018Handicap: 15.3
clubs_1
Uitdagende baan wat achterstallig onderhoud. Clubhuis voor verbetering vatbaar. Moet beter kunnen baan is het zeker waard.
Translate to English
visitors_1
7.9
jan1961
Silver
Played on: 7 September 2018 Review date: 8 September 2018Handicap: 14.9
Les Hazalles
Zelden zo nat geregend als op donderdag 7 september in de Ardennen. Ronde toch volbracht want wat moet je anders :-). Waarom hebben Buggy's (toch wel lekker daar) geen regenschermpje achterop? Ik heb de indruk dat het er wel vaker regent. Maar wat een mooie baan... zelfs bij al die regen.
Translate to English
visitors_1
6.6
robertg
Bronze
Played on: 7 September 2018 Review date: 9 September 2018Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
Mooie uitdagende baan, maar slecht onderhouden. Faciliteiten zijn ook niet wat je mag verwachten. Bediening in het restaurant deed hun best, maar waren onderbezet. Afslagmatten op de driving range volledig versleten. Het leek allemaal een beetje vergane glorie. Jammer, want de baan is zeker de moeite van het spelen waard.
Translate to English
visitors_1
6.6
Grandeur
Gold
Played on: 4 September 2018 Review date: 4 September 2018Handicap: 5.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
Jammer, maar wat gaat deze baan achteruit. In potentie nog steeds een fraaie, maar de kwaliteit is ronduit matig te noemen. Fairways, greens, teeboxen alles is onder het niveau van wat je mag verwachten en wat ik daar zeker wel ooit heb aangetroffen. Tel daarbij op dat de ontvangst ook ronduit zakelijk is en ik verwacht dat ik Durbuy een volgend jaar maar eens oversla.
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 September 2018 Review date: 4 September 2018Handicap: 26.8
Les Hazalles
De baan lag er (nog) niet goed bij.
Translate to English
visitors_1
7.2
tomschreurs
Steel
Played on: 1 September 2018 Review date: 2 September 2018Handicap: 28.5
clubs_1
Les Hazalles
Ontvangst zou beter moeten. Je betaalt en mag het daarna zelf ontdekken/uitzoeken.
Translate to English
visitors_1
Played on: 1 September 2018 Review date: 3 September 2018Handicap: 15.5
Les Hazalles
Ik vond het aangenaam en rustig spelen op deze baan. De hoogteverschillen geven de holes een extra uitdaging bij de clubkeuze. Een buggy is hier ook wel aangewezen maar blijkbaar is het aantal beschikbare buggy's beperkt zodat je ze zeker moet reserveren bij de boeking van je ronde. Mooie en redelijk snelle greens. Het clubhuis kan iets beter onderhouden worden en ook wa…
Translate to English
visitors_1
8.8
Phipje
Silver
Played on: 31 August 2018 Review date: 31 August 2018Handicap: 22.9
Les Hazalles
zeer mooie baan, moeilijk, tamalijk lange afstanden tussen de verschillende holes.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com