Golf de Durbuy: Reviews

Share
visitors_1
8.5
onnoo
Steel
Played on: 15 May 2009 Review date: 15 May 2009Handicap: 36
Les Hazalles
Prachtige baan, super eerste hole. Zelfs met de regenbui die we hadden was het nog prima spelen, en toen de zon weer doorbrk helemaal goed.
Translate to English
visitors_1
7.8
koert koster6
Steel
Played on: 16 April 2009 Review date: 16 April 2009Handicap:
Les Hazalles
Mooie uitdagende baan. Goed onderhouden, jammer dat op de greens zand was gestrooid ondanks dat liepen ze toch nog. Hadden schitterend weer (15 april) en dan is deze baan een waar genoegen om te lopen. Achteraf toch spijt dat we geen buggie hadden genomen!
Translate to English
visitors_1
7.7
golfreiswijzer user705
Steel
Played on: 5 August 2008 Review date: 5 August 2008Handicap:
Les Hazalles
Met nog maar net mijn GVB op zak een pittige ervaring. Was er in mei en ga het in augustus weer proberen. Herman Mittendorff
Translate to English
visitors_1
7.8
richard58
Steel
Played on: 28 July 2008 Review date: 28 July 2008Handicap:
Les Hazalles
blijft een mooie baan om te spelen, pittig en buggy is aan te raden. 1e hole zet al de toon, downhill, maar redelijk smal en vervolgens circelt de baan zich door de heuvelachtige en bosrijke omgeving. Totaal anders te bespelen dan 5 nations. Ik vind ze allebei top. Durbuy beter te bespelen bij slecht weer, maar 5 nations wordt leuker naarmate je hem vaker speelt.
Translate to English
visitors_1
7.7
ingrid casteels0
Steel
Played on: 15 July 2008 Review date: 15 July 2008Handicap:
Les Hazalles
Vol verwachting door enthousiaste verhalen van anderen, werd beetje getempert door wat oudbollige clubhuis maar inderdaad prachtige omgeving, mooie asfaltpaden (waar de buggy op moet blijven), uitdagende baan met goed speelbare greens. Bunkers waren dramatisch, door vele regen van de dagen ervoor was al het zand eruit gespoeld en kwamen basalt blokken, keien en andere ona…
Translate to English
visitors_1
7.5
GaryStilbaai
Gold
Played on: 11 July 2008 Review date: 29 December 2020Handicap: 18
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Les Hazalles
The Durbuy GC is a hilly course but what can you expect in the Ardennes. The par 72 course with a length of nearly 6000 meters (yellow 5600) is a very hilly course and surrounded by forest with spectacular views. The clubhouse is a bit old fashioned but golf more important. A golfcart is a must because of the hilly terrain. But a pity that you are not allowed on the fairw…
visitors_1
8.6
jack nieland
Steel
Played on: 5 June 2008 Review date: 5 June 2008Handicap:
Les Hazalles
ook bij nat weer is de baan geweldig te bespelen. de baan is omringd met bomen. Super
Translate to English
visitors_1
8.5
Tiger
Gold
Premium
Played on: 3 June 2008 Review date: 3 June 2008Handicap: 14
Les Hazalles
Schitterende baan met een grote diversiteit aan holes. Origineel design gekoppeld aan een prachtige omgeving. Er is goed gebruik gemaakt van het heuvelachtige ardennengebied en het onderhoud van greens en fairways is uitstekend. Zeker een van de mooiste banen in de Benelux. Je kunt de baan te voet afleggen maar een buggy is zeker aan te raden.
Translate to English
visitors_1
8.9
Jeroen
Gold
Premium
Played on: 2 June 2008 Review date: 2 June 2008Handicap: 16
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Les Hazalles
Durbuy is een prachtige baan en een echte aanrader. Als je in de Ardennen wilt golfen, dan moet je hier zeker spelen. De holes zijn bijna allemaal even mooi. Alleen hole 10 is een lichte tegenvaller tussen al dat moois. Een buggy is echt aan te raden, dit wil je echt niet te voet doen. Klein minpuntje is het clubhuis, wat een beetje te modern is voor zo'n mooie baan. Het…
Translate to English
visitors_1
7.9
marc8
Steel
Played on: 14 May 2008 Review date: 14 May 2008Handicap:
Les Hazalles
very nice course spectacular views difficult but rewarding clubhouse could be better
visitors_1
7.7
sjaak den dulk
Steel
Played on: 12 May 2008 Review date: 12 May 2008Handicap:
Les Hazalles
Mooie, heuvelachtige baan. Goed onderhouden. Op de dag dat wij er speelden waren de greens net voorzien van zand, dus kon je slecht putten.
Translate to English
visitors_1
8.7
jeanpierre
Bronze
Played on: 6 October 2007 Review date: 6 October 2007Handicap: 24.8
Les Hazalles
Speel deze baan elk jaar zeker één keer. Blijft een mooie modaine baan, oase van rust. Favoriet in de Ardennen.
Translate to English
visitors_1
7.8
bert luschen
Steel
Played on: 26 November 2005 Review date: 26 November 2005Handicap:
Les Hazalles
Een fantastische baan in een schitternde omgeving. Veel hoogte veschilen, hierdoor uitdagende holes.
Translate to English
visitors_1
8.6
l van eyck
Steel
Played on: 30 August 2005 Review date: 30 August 2005Handicap:
Les Hazalles
mooie baan vanaf de eerste hole waar je op een par 4 van een heuvel de diepte in slaat. Moeilijkheidsgraad wordt iets teruggebracht omdat een aantal holes aan weerzijden aflopende hellingen hebben waardoor een afzwaaiende bal terugkomt op de fairway.
Translate to English
visitors_1
7.8
w koetje
Steel
Played on: 25 July 2005 Review date: 25 July 2005Handicap:
Les Hazalles
Werkelijk prachtige baan, uitdagende holes, mooie vergezichten. Buggy (bijna) noodzakelijk.
Translate to English
visitors_1
8.0
gerardbloem
Bronze
Played on: 16 September 2003 Review date: 24 March 2020Handicap: 22.5
Les Hazalles
Leuke driedagen arrangement gehad van PIN High. Geslapen in dat leuke kloosterhotel. en de baan 2x gespeeld. Hierna naar Five-Nations. Met Bert-Jan-Thom en ikke. Tja en dat is met vier kerels erg laggen en genieten. Heb hier hele goeie herinneringen aan. Het is even rijden, maar dan heb je ook wat.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com