Golf Club Enghien: Reviews

Played on: 3 December 2021 Review date: 3 December 2021Handicap: 14.5
ArenbergBrunehault
Joli golf, agréable a faire, surprenant sur certains trous. Les travers ne sont pas permis, les roughts latéraux sont impitoyable ainsi que les hors limite ou pièces d'eau.
Translate to English
8.8
TomD
Played on: 12 November 2021 Review date: 12 November 2021Handicap: 11.1
Arenberg
Mooie glooiende baan. Lag er zeer mooi bij. Een aanrader.
Translate to English
Played on: 1 October 2021 Review date: 3 October 2021Handicap: 17
11
Arenberg
I visited Enghien for the 4th time and 2nd since the 18 holes were completed. Decent practice, putting green close to first tee, which is nice, you can see when tee is empty. The course layout is very decent, I think a good job was done to extend it from 9 to 18 holes. Besides I like Bruno Steensels' designs. An interesting thing I noticed for the second time on the p…
Played on: 8 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap: 9.2
7
Arenberg
Une belle découverte. Un parcours plus qu'intéressant, où chaque trou propose de multiples solutions. Le parcours peut être long et difficile des départs arrières 6400m pour un par 72, il est cependant jouable par tout un chacun, tellement tout y a été construit pour tout les joueurs. C'est un parcours technique, avec des fairways qui peuvent êtres larges où étroits, aux …
Translate to English
Played on: 6 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 10
Arenberg
Quasi jaarlijks spelen we hier, terrein blijft een mooi en heel uitdagend terrein, dit vooral door de lengte en de rough waar je best niet in terecht komt. Wel ontgoocheld over de staat van de greens, er zit een ziekte in waardoor je niet correct kan putten, hopelijk kunnen ze dit nog oplossen.
Translate to English
Played on: 19 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap: 18.9
3
Arenberg
In Enghien gespeeld op een mooie juli-zomerdag na een periode van veel regen. Daardoor leek alles perfect mooi groen. Hole 16 - par 3 van 155 m over het water vat alles samen. Een alles-of-niets Hole. En wij lagen met 4 rond de vlag. Dat geeft tenminste voldoening! Leuk spelen hier!
Translate to English
Played on: 26 June 2021 Review date: 7 July 2021Handicap: 23.7
Arenberg
heerlijke, perfect onderhouden en uitdagende baan. Prachtige oude bomen zijn her en der in de baan. Alleen jammer van de drukke expresweg net naast holes 2 tm 6. Die kan, zeker op weekdagen, als storend kan ervaren worden. Heel behulpzame en vriendelijke uitbaters/personeel in de shop. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Translate to English
Played on: 3 May 2021 Review date: 19 May 2021Handicap: 22.2
Arenberg
Zeer aangename omgeving, mooie parkbaan. Helaas enkele beperkingen door covid, maar toch een gastvrije aangename club.
Translate to English
Played on: 3 May 2021 Review date: 3 May 2021Handicap: 23.9
Arenberg
Uitermate verrassend groene omgeving. Doorspekt van waterwegen en licht glooiende terrein wat de golfbaan tot een uitdaging maakt voor alle golfcategoriën. Sommige overgangen naar een volgende hole nopen tot bedachtzaamheid om niet in een gevarenzone van volgende golfspelers te belanden.
Translate to English
Played on: 3 April 2021 Review date: 7 May 2021Handicap: 32.1
Arenberg
Baan lag er beter bij dan vorige keren. Misschien omdat het mijn beste resultaat was met 39 stableford. In WHS systeem steeg wel mijn hcp echter.
Translate to English
Played on: 17 December 2020 Review date: 30 December 2020Handicap: 32.4
ArenbergBrunehault
Mooie en goed onderhouden golfbaan, alhoewel met dit regenweer zijn de eerste 9 holes wat modderig. Daarentegen hebben de 2de negen holes de allures van een linksbaan, en die vind ik geweldig! Een uitdagende golfbaan, omdat je nergens op het terrein mooi effen en plat staat door de vele glooingen en niveau verschillen. Verder zijn er ook veel waterpartijen en niet verget…
Translate to English
Played on: 16 December 2020 Review date: 4 January 2021Handicap: 10
Arenberg
Dans un état très bof Tres boueux Greenfee fort cher pour l etat du terrain Pour moins cher il est possible de jouer sur des terrains et des greens en tres bon état alors qu ici ce sont les tarifs normaux pour jouer dans un champ de patate sur certain trou.
Translate to English
Played on: 9 December 2020 Review date: 27 December 2020Handicap: 24
Arenberg
Leuke mix van 9 klassieke holes op een parkbaan met 9 nieuwe holes type The National Sterrebeek (zelfde architect).
Translate to English
8.1
Lugo
Played on: 30 November 2020 Review date: 30 November 2020Handicap: 28.6
4
Arenberg
De baan lag er goed bij, greens ok voor deze tijd van het jaar, heel verzorgde bunkers (+)... veel lawaai van de snelweg (-).
Translate to English
Played on: 2 November 2020 Review date: 3 November 2020Handicap: 10
Arenberg
Terrain très ouvert... destiné aux bon frappeurs. Large fairway, green bien défendu... Joué sous le vent... un vrai challenge. Les 9 nouveaux trous sont dans un très bon état, malgré les grosses pluies de ces derniers jours. Green correct... pas les meilleurs, mais pas la cata non plus... un parcours a aller jouer de temps en temps.
Translate to English
Played on: 29 October 2020 Review date: 2 November 2020Handicap: 32.1
Arenberg
Niet zo gemakkelijke op winderige en regenachtige dagen.
Translate to English
Played on: 29 October 2020 Review date: 30 October 2020Handicap: 35
Arenberg
Zeer moeilijk maar uitdagend terrein.
Translate to English
Played on: 26 October 2020 Review date: 3 November 2020Handicap: 25.5
Arenberg
Als je door de oprit rijdt, zit je wagen volledig onder stof of modder. Terrein is goed onderhouden. Clubhuis is "vieux jeu".
Translate to English
7.9
jcb
Played on: 21 October 2020 Review date: 30 October 2020Handicap: 13.8
Arenberg
Sinds de uitbreidign is dit een zeer goede baan: uitdagend door de vele bunkers, glooiende fairways en roughs. Practice is zozo.
Translate to English
Played on: 27 August 2020 Review date: 28 August 2020Handicap:
Brunehault
Perfect voor startende golfer die brevet wil behalen. Geen HCP nodig op de 9 holes in Brunenhault.
Translate to English
Played on: 25 August 2020 Review date: 28 August 2020Handicap: 13.8
2
Arenberg
Lange, goed onderhouden baan. Snelle greens en enkele uitermate lange holes. Starten met eerst 5 holes als parkbaan om daarna in het nieuwe gedeelte te spelen. Nieuwe gedeelte vind ik persoonlijk iets te “kunstmatig” aangelegd en het is jammer dat er veel lawaai is van het treinspoor en autostrade. Prijs-kwaliteit zeker correct en baanonderhoud mag er wezen. Baan die je o…
Translate to English
Played on: 22 August 2020 Review date: 22 August 2020Handicap: 17.6
Arenberg
Quelques beaux trous (particulièrement les trous 5 et 6) Le club-house est à refaire entièrement (Belle pub pour Portakabin).
Translate to English
Played on: 3 August 2020 Review date: 17 August 2020Handicap: 17.8
Arenberg
Uitdagend parcours, veel bunkers, fairways wat te hobbelig. Aangename omgeving. Gezellig terras, goede service.
Played on: 27 July 2020 Review date: 27 July 2020Handicap: 15.7
1
Arenberg
Wat een geweldige ervaring. Vriendelijk ontvangst. Ruime drivingrange, een grote putting green met uitdagende realistische glooiing. Fairways zeer goed. Goed onderhouden bunkers. Snelle greens. En de holes zijn super uitdagend. Je moet hier strategies spelen om te scoren en dit alles in een prachtige omgeving waar knotsen van eiken staan. Als je in de buurt bent moet je h…
Translate to English
Played on: 22 July 2020 Review date: 23 July 2020Handicap: 24.6
Arenberg
Leuk golvend terrein met veel bunkers.
Translate to English
Played on: 4 July 2020 Review date: 12 July 2020Handicap: 6.8
ArenbergBrunehault
Paysage magnifique parcours agréable dommage le bruit de l autoroute et du tgv qui passe de temps en temps. Le parcours est long et exigeant des back tee.
Translate to English
Played on: 4 July 2020 Review date: 7 July 2020Handicap: 23.7
ArenbergBrunehault
Het is een uitdagend baan, met veel bunkers en erg lange holes. Spijtig van het lawaai (TGV en autostrade).
Translate to English
Played on: 2 July 2020 Review date: 2 July 2020Handicap: 6.8
Arenberg
Très beau et long parcours. L autoroute en bord de parcours gêne sur qlq trous mais une fois passés c est un parcours très challenging sur lequel frappé loin est un atout.
Translate to English
Played on: 20 June 2020 Review date: 21 June 2020Handicap: 10
Arenberg
Terrein lag er gewoon schitterend bij, zelfs na die droge periode. Het blijft een lang terrein vooral voor longhitters maar als je een goeie dag hebt en het tactisch aanpakt, kan je hier scoren. Het terrein is heel open, dus windgevoelig. En naast de fairways in het hoge helmgras terecht komen, is geen cadeau. Het nieuwe gedeelte ligt bezaaid met bunkers in de fairways e…
Translate to English
Played on: 24 May 2020 Review date: 28 May 2020Handicap: 22.4
ArenbergBrunehault
Heel mooi parcour met challenging hole in glooiend terrein. Prijs kwaliteit is super.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com