Kempense Golf Club

1 of 436
1 of 436
€65.00
€75.00
1 golf course
18 holes

"Completely renovated and VALUE for MONEY!"

De Kempense baan laat zich het best typeren als een parkbaan. De 18 holes strekken zich uit over ruim 47 hectares, met een gevarieerde beplanting van meer dan 24.000 bomen en …
Founded
1986
Membership entrance
€750.00
Yearly membership fee
€1,545.00
Green fee weekdays
€65.00
Green fee weekend
€75.00
Included in price
All day access, Tax
Payment options
Cash, Maestro, Mastercard, Visa
Membership description
Door de ingrijpende investeringen van de laatste jaren behoort de golfbaan van de Kempense Golf Club tot één van de mooiste in België. De club heeft ook haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten. Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens, oefenbunkers en een moderne indoor golfsimulator. In het clubhuis nodigen de lekkere keuken en de Kempische gastvrijheid velen uit tot gezellig nakaarten. Dankzij de inzet van onze commissies en de golfpassie van onze leden bruist onze golfclub en groeien we elk jaar stevig. Om daarom te garanderen dat leden en bezoekers ruim speelgelegenheid hebben, heeft de directie een maximum ledenaantal bepaald. Twijfelt u nog om zelf ook lid te worden of heeft u vrienden en/of relaties die een lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel naar onze verschillende formules voor ieders budget en beschikbaarheid, want de laatste plaatsen zijn beperkt.
Membership page
Tournament start date
12 July 2018

Total score

  • general impression8.4
  • course maintenance8.4
  • facilities8.1
  • clubhouse8.4
  • Value for money8.2
  • hospitality8.3
  • surroundings8.4
  • restaurant8.1

Latest reviews

Gold
Played on: 18 September 2021
Review date: 11 October 2021
Handicap: 17.0
Kempense Baan

Impeccably maintained in every respect, from clubhouse to pro-shop to fairways, greens, signalisation and even club cleaning equipment! a very fun course as well, starting on the first hole where the white tees are on top of the clubhouse... Do get a strokesaver or study the holes on the club's website or you will lose more than a couple of strokes by not knowing the plac…

Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 12 October 2021

Dear Taylor08, we would like to thank you for visiting our golf club and for sharing this lovely review. We hope to welcome you again later.

Gold
Played on: 1 October 2021
Review date: 3 October 2021
Handicap: 7.3
Kempense Baan

Prachtige parkbaan. Heel goed verzorgd, leuke eiland holes, snelle greens met bite. Heb er van genoten en kom zeker terug. Minpunt, DR is ver weg. Tussen hole 18 en 1 ligt lange sloot zonder bruggetje, afslagen die op andere fw terechtkomen zijn alleen via lange wandeling te bereiken dat komt doorstroming in de baan niet ten goede.

Translate to English
Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 5 October 2021

Beste Michael05, vriendelijk bedankt voor uw bezoek aan de Kempense Golf Club én voor uw constructieve feedback. Wij hopen u later nogmaals opnieuw te mogen verwelkomen.

Bronze
Played on: 20 September 2021
Review date: 22 September 2021
Handicap: 14.0
Kempense Baan

Beslist leuke parklandbaan met brede fairways en goede greens. Jammer dat het baanonderhoud op enkele belangrijke onderdelen zo te wensen overlaat. Bunkers die slecht worden onderhouden en teenboxen die al meerdere weken niet zijn verzet maken dat een waardering van 8,4 duidelijk te hoog is. (zie foto’s). Dan moet alles kloppen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 24 September 2021

Beste HarryReuling, bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan en voor uw constructieve feedback, die wij ongetwijfeld nog verder gaan bespreken met ons team ter verbetering. Het klopt volledig dat het onderhoud van onze bunkers bovenaan de to do lijst van ons greenkeeping team staat. Zo krijgen de bunkers gedurende de aankomende herfst- en winterperiode een grote opknapbeurt. Verder worden onze Teemarkers liefst 2 keer per week verzet tijdens de maaibeurten, maar de drukke baanbezetting tijdens het zomerseizoen en na een weekend is zeker merkbaar. Wij hopen u alsnog een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen op onze club!

View all reviews

Courses at Kempense Golf Club

8.3
405 reviews

Kempense Baan

18 holes

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Electric trolley

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Latest photos

contact Kempense Golf Club

Kiezelweg 78, B-2400 Mol-Rauw (Antwerpen)
Airports nearby
Eindhoven Airport(29 KM)
Antwerp International Airport(51 KM)
8.3

Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com