Golfclub De Palingbeek: Reviews

Share
visitors_1
7.2
Expatgolfer
Gold
Played on: 8 August 2022 Review date: 12 August 2022Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Golfbaan De Palingbeek
While my round was during a very hot, dry time, the greens were still in good condition and had a good speed, with only isolated 'dry spots', but it was clear the club was putting water on them and doing their best. Bunkers were also in good condition and well trimmed on the edges. Unlike some courses in Belgium, there is some more width to the fairways and this lets' you…
visitors_1
8.5
erik.vink
Gold
Played on: 5 August 2022 Review date: 8 August 2022Handicap: 18.2
Golfbaan De Palingbeek
Weet niet of er veel werken in de buurt aan de gang zijn maar we arriveerden uiteindelijk via kleine weggetjes op onze bestemming. Ruime parking, uitstekende en mooie practice faciliteiten alleen misschien is 2,6€ iets te veel voor het aantal ballen. Hebben het trackman systeem niet uitgeprobeerd omdat het ietwat te omslachtig was in gebruik. De putting green was een perf…

Reply from Golfclub De Palingbeek — 8 August 2022

Beste Erik Er zijn geen werken in de buurt. Ons terrein ligt idd weg van alle drukte en daarom zijn er ook enkel kleine baantjes er naar toe. Maar dat loont natuurlijk want de stilte op onze baan is daardoor gegarandeerd. Wat toch wel te appreciëren is in ons druk bestaan denken wij. Jammer genoeg heeft ook onze baan dringend water nodig om echt top te zijn. Maar de greens zijn ons visitekaartje en liggen er ook nu echt uitstekend bij zoals je zegt. Graag tot een volgende keer.
visitors_1
8.0
bellies
Gold
Played on: 27 June 2022 Review date: 29 June 2022Handicap: 11.2
Golfbaan De Palingbeek
Leuke dag gehad op golfclub de Palingbeek. Was de 2e keer. De eerste keer was al een hele tijd geleden dus het was leuk om te kijken hoeveel ik me nog kon herinneren. Mooi clubhuis om mee te beginnen. Enige nadeel en dat is wel vaker in Belgie. In de ochtend gaat de horeca pas laat open. Dus koffie en even lekker relaxen is vaak ingewikkeld. Gelukkig waren ze zo gastvrij …

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 July 2022

Beste Bedankt voor uw feedback. De horeca werkt onafhankelijk van onze club en is op maandag inderdaad wat later open. Het is niet zo evident om beschikbaar personeel te vinden en zelf 7/7 werken is ook niet haalbaar natuurlijk. ☺️ Leuk om horen dat u van onze baan kon genieten. De greenkeepers doen hun uiterste best.
Translate to English
visitors_1
8.4
PS
Gold
Played on: 18 June 2022 Review date: 18 June 2022Handicap: 17.8
Golfbaan De Palingbeek
Twee dagen na de nieuwe haring spelen we Palingbeek. De course is evengoed als de haring dit jaar, perfect. Goede greens, mooie fairway ‘s en keurige teeboxen. Alleen het weer was met 33 graden wat te warm, but ego cares.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 20 June 2022

Beste Het was inderdaad heel warm die dag, gelukkig bieden wij gratis water aan. Waarschijnlijk vond u de waterfontein in onze driving range met plat en bruisend gekoeld water heel nuttig die dag :-) Graag tot een volgende gelegenheid!
Translate to English
visitors_1
8.9
chrisfrowein8
Gold
Played on: 3 May 2022 Review date: 4 May 2022Handicap: 5.5
Golfbaan De Palingbeek
Dit is werkelijk een prachtige baan, mooi in het groen gelegen. Alleen de holes 12-15 liggen wat apart in een meer open terrein. De driving range is super, met een trackman op elke afslagplaats. Ook de robot ballenraper is prachtig. Het onderhoud van de baan is van hoog niveau. Tees en fairways zijn prima, greens zijn eerlijk en snel. De ontvangst is hartelijk. Het ete…

Reply from Golfclub De Palingbeek — 6 May 2022

Beste Chris Hartelijk dank voor de prachtige feedback. Ons greenkeepersteam doet er inderdaad alles aan om ons terrein top te houden! Blij dat ook de rest jullie goed bevallen is. Graag tot een volgende gelegenheid.
Translate to English
visitors_1
8.3
viaenebenjamin
Steel
Played on: 28 April 2022 Review date: 29 April 2022Handicap: 10
Golfbaan De Palingbeek
Played here since I was a junior. Course and club facilities have improved hugely over the last 10 years. This is a hidden gem for everyone who wants to experience a challenging rustique course with impeccable maintenance. This course deserves a national event. The only thing missing: some good televisions to watch sports in the bar.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 30 April 2022

Thanks Benjamin, Glad you appreciate the efforts of our greenkeerpersteam! I will pass the message to our president about the televisions. ;-)
visitors_1
8.8
rudybracke
Steel
Played on: 30 March 2022 Review date: 31 March 2022Handicap: 27
Golfbaan De Palingbeek
Baan ligt er supergoed bij. Altijd een hele uitdaging om Palingbeek te spelen.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 1 April 2022

Dank u Rudy, ons greenkeepersteam doet inderdaad uitstekend werk. Wij zijn blij dat jullie dit appreciëren. Graag tot een volgende keer!
Translate to English
visitors_1
8.0
ndc_home
Gold
Played on: 12 November 2021 Review date: 12 November 2021Handicap: 11.3
Golfbaan De Palingbeek
Ontvangst was heel vriendelijk, oefenfaciliteiten zijn met de nieuwe driving range gewoonweg super, één van de mooiste en beste driving ranges van België. Terrein lag er voor deze periode van het jaar nog goed bij, greens in heel goede staat. Clubhuis blijft heel mooi, zeker met het terras met zicht op hole 18 en 9.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 15 November 2021

Bedankt voor deze mooie feedback.
Translate to English
visitors_1
8.5
Rene56
Gold
Played on: 20 September 2021 Review date: 21 September 2021Handicap: 13.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfbaan De Palingbeek
Mooie baan met prima oefenfaciliteiten zoals toptracers en gallaway golfballen, oefengreens enz. De 18-holes baan lag er perfect bij met super greens. Aankomst hole 9 en 18 tegenover het gezellige terras. Daarnaast vele herinneringen van WO zoals britse begraafplaat naast de fairway.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 25 September 2021

Beste René Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij geven dit graag door aan het ganse team. Tot de volgende keer!
Translate to English
visitors_1
8.6
christine.melis
Bronze
Played on: 31 August 2021 Review date: 9 September 2021Handicap: 22.7
Golfbaan De Palingbeek
A beautifull but challenging course on the battlefields of the 1st World War. The many bunkers are situated on strategic spots which makes the course quite challenging. Fast and sloping greens that require some experience. The restaurant with the nice view on the 9th and 18th hole serve decent and correct dishes.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 12 September 2021

Thank you Christine, we couldn’t say it better than this. Hope to see you again on our course some day.
visitors_1
8.8
rudybracke
Steel
Played on: 5 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 27
Golfbaan De Palingbeek
Geweldige baan met mooie uitzichten op de omgeving. Greens waren snel. Dus even wennen.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 12 September 2021

Dank u Rudy voor de beoordeling. We liggen inderdaad in het mooie landschap van Heuvelland. Met oa de Kemmelberg als uitzicht. Onze greens zijn snel en dat is wel wat wennen maar toch zo leuk om te ervaren :-)
Translate to English
visitors_1
7.9
glenn.dj
Bronze
Played on: 25 July 2021 Review date: 27 July 2021Handicap: 22.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Golfbaan De Palingbeek
Mooie setting… overal wel verwijzingen te vinden naar ww1, al is het maar aan de poppy’s op de teebox. Baan lag er mooi bij, wel heel vet door de vele regen van de dagen ervoor en de dag zelf. Vooral hole 18 is een zeer leuke uitdaging! Jammer genoeg konden wij, op maandag, niet bij aankomst even een koffie nuttigen omdat het restaurant pas om 15h open zou gaan. Bij bin…

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 August 2021

Beste Wij zitten idd midden de slagvelden van WO1 en verwijzen daar graag naar ter ere van alle gesneuvelden die voor onze vrijheid vochten. De horeca is op maandag enkel in de namiddag open tijdens het zomerseizoen. Dit zijn onafhankelijke uitbaters en dit is hun enig vrij moment van de week. Jammer dat u niet van hun gebruikelijke gastvrijheid kon genieten maar ik ben zeker dat u Ieper ook gewaardeerd hebt.
Translate to English
visitors_1
9.2
laurentXII
Silver
Played on: 10 July 2021 Review date: 10 July 2021Handicap: 24.1
Golfbaan De Palingbeek
Superbe surprise. Faut le détour. Les greens sont impeccable. Cadre agréable à jouer. Nouveau practice avec trackman, mais cher pour 25 balles (seul bémol).

Reply from Golfclub De Palingbeek — 12 July 2021

Bonjour Laurent Content que vous avez apprécié notre terrain et notre nouveau practice. Les balles sont gratuites pour l'instant, je ne comprends pas que vous en avez payer? Dommage pour le malentendu.
Translate to English
visitors_1
9.0
BertBrijs
Gold
Played on: 25 June 2021 Review date: 26 June 2021Handicap: 18.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Golfbaan De Palingbeek
Blij weerzien na 8 jaar. De Palingbeek is een mooie parkbaan, perfect onderhouden (misschien omdat er zaterdag een gesponsord evenement plaatsvindt?) en biedt voldoende uitdaging voor de gemiddelde golfer. Wie van wit wil afslaan ontdekt dat de baan zich euh… anders gedraagt. Ik speelde op veilig, van geel, maar moest erkennen dat ook vanop die tee het een uitdaging blijf…

Reply from Golfclub De Palingbeek — 27 June 2021

Dag Bert Bedankt voor uw feedback. Onze baan ligt er idd zeer goed bij (en dit niet enkel voor die ene grote wedstrijd😉) en met Mike hebben we een super pro in huis! Daar kunnen we u enkel gelijk in geven! Graag tot binnenkort nog eens, u hoeft echt geen 8 jaar meer te wachten ☺️
Translate to English
visitors_1
8.8
blanchaertjohan
Bronze
Played on: 31 May 2021 Review date: 1 June 2021Handicap: 18.3
Golfbaan De Palingbeek
Mooie baan. Perfecte fairways en greens. Jammer dat er in (sommige?) de bunkers te weinig zand lag waardoor het zeer moeilijk spelen was.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 11 June 2021

Dag Johan Fijn te horen dat onze baan er zo goed bijligt en dat u dit apprecieert. Wat de bunkers betreft, krijgen we daar eigenlijk zelden een reactie over maar we zullen dit zeker nader bekijken. Bedankt voor de feedback.
Translate to English
visitors_1
8.2
blanckaertsteven
Gold
Played on: 14 May 2021 Review date: 14 May 2021Handicap: 23.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
14
Golfbaan De Palingbeek
We spelen elk jaar één à 2 keer in Paelingbeek, altijd opnieuw een waar genoegen. De teeboxen, fairways en green lagen erg zeer goed bij, de nieuwe practice range is prachtig. De course is een eerbetoon aan W.O. 1 en Flanders Fields met vele gedenkplaatjes en de poppies op elke teebox. Respect!

Reply from Golfclub De Palingbeek — 25 May 2021

Dank u Steven, we doen ons best om greenfee spelers en leden zo veel mogelijk te laten genieten van ons terrein. Altijd welkom.
Translate to English
visitors_1
8.6
marion58marien
Steel
Played on: 15 April 2021 Review date: 17 November 2021Handicap: 24.5
Golfbaan De Palingbeek
zeer mooie en rustige omgeving. Geen autobanen en geen luchtverkeer. zeer afwisselende holes en je ziet ook eens een kerkhof van de geallieerden. Leuk terras met zicht op hole 9 en 18... Hole 18 is dan ook de meest uitdagende hole... zeker de moeite om te ontdekken.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 21 November 2021

Bedankt Marion, Hole 18 is inderdaad een uitdagende slothole. Eéntje dat men zich herinnert ☺️ Tot een volgende keer.
Translate to English
visitors_1
8.0
msoree
Gold
Played on: 9 April 2021 Review date: 10 April 2021Handicap: 28.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Golfbaan De Palingbeek
Golfclub De Palingbeek ligt midden de natuur. Je hoort er alleen het geluid van vogels. De baan is perfect onderhouden. De greenkeepers doen hier zichtbaar hun best. De meeste fairways zijn breed genoeg wat helpt om een goede score neer te zetten. Sommige holes zijn echt wel heel mooi, zoals de 18, een PAR 4, dogleg naar links, waar je na je drive, wanneer je voorbij de b…

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 May 2021

Fijn te horen dat u onze baan leuk en mooi vindt. Wij verwelkomen u en uw vrienden graag terug een volgende keer!
Translate to English
visitors_1
9.0
TomVandermeersch
Bronze
Played on: 5 April 2021 Review date: 7 April 2021Handicap: 22.4
Golfbaan De Palingbeek
Zelfs nu een mooie golfbaan!

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 May 2021

Bedankt Tom!
Translate to English
visitors_1
8.4
vanhoyp
Silver
Played on: 24 March 2021 Review date: 26 March 2021Handicap: 34.1
Golfbaan De Palingbeek
Prachtig onderhouden! Vriendelijk onthaal met op het einde een pakje frieten.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 May 2021

Onze greenkeepers zullen dit graag horen, bedankt!
Translate to English
visitors_1
7.5
pgbuysse
Silver
Played on: 10 February 2021 Review date: 10 February 2021Handicap: 12
Golfbaan De Palingbeek
Leuke golfbaan.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 May 2021

Kom zeker ook eens spelen later op het jaar, dan ligt onze baan er nog beter bij!
Translate to English
visitors_1
9.2
WilliamVandeputte
Bronze
Played on: 16 December 2020 Review date: 16 December 2020Handicap: 25.7
Zeer mooie golf. De driving range is momenteel onder constructie, maar het wordt zeker de moeite. de grote putting green, chipping green en de 4 oefenholes zorgen ervoor dat je je altijd goed kan voorbereiden. De teeboxen, fairway en greens liggen er quasi altijd goed bij. Ook in het clubhuis heerst er een gezellige sfeer.
Translate to English
visitors_1
8.5
TomVandermeersch
Bronze
Played on: 6 December 2020 Review date: 8 December 2020Handicap: 22.4
Golfbaan De Palingbeek
Naar omstandigheden héél goed onderhouden baan en clubatmosfeer is goed!
Translate to English
visitors_1
9.2
matthias.hendrix
Bronze
Played on: 24 November 2020 Review date: 27 November 2020Handicap: 8.9
Golfbaan De Palingbeek
3 seizoenen terug lid geworden van deze zeer toegankelijke club. De amicale sfeer, de talrijke goed georganiseerde wedstrijden en aangeboden events zorgen voor een levendige club. Dat Covid-19 in 2020 wat roet in het eten gooit op het vlak van clubgebeuren en de gezellige horecamomenten worden volledig opgevangen met de schitterende toekomstplannen die Golfclub De Palingb…
Translate to English
visitors_1
6.4
TomVandermeersch
Bronze
Played on: 23 November 2020 Review date: 24 November 2020Handicap: 22.4
Golfbaan De Palingbeek
Corona en natte omgeving!
Translate to English
visitors_1
6.1
TomVandermeersch
Bronze
Played on: 10 November 2020 Review date: 11 November 2020Handicap: 22.4
Golfbaan De Palingbeek
Grote werkzaamheden op infrastructuur en geen catering wegens COVID-19.
Translate to English
visitors_1
7.9
marie916
Bronze
Played on: 9 November 2020 Review date: 8 April 2021Handicap: 29
Golfbaan De Palingbeek
.

Reply from Golfclub De Palingbeek — 2 May 2021

Bedankt voor uw bezoek.
Translate to English
visitors_1
7.7
geekeyaerts
Bronze
Played on: 31 October 2020 Review date: 8 November 2020Handicap: 18
Golfbaan De Palingbeek
Knappe club, knappe baan. Gespeeld op een winderige dag, en de baan lag ook nogal nat. Pittige challenge. Zeer goede ontvangst. We speelden Texas Scramble for fun. Witte tees waren zwaar voor een 18 handicapper. Baan is erg lang zeker in de wind.
Translate to English
visitors_1
8.8
wim.h.bauwens
Bronze
Played on: 30 October 2020 Review date: 5 November 2020Handicap: 9.9
Golfbaan De Palingbeek
Mooie uitdagende baan met heel goede greens, maar iets te drassige fairways (vermijd momenten als het net geregend heeft). Anderzijds als lid PBGC wel heel mooie tarief van € 45,- voor een rondje 18holes (tijdens de week). Aan te raden - doorspekt met mooie vergezichten en herinneringen aan WO1.
Translate to English
visitors_1
8.0
jan.heremans
Bronze
Played on: 30 October 2020 Review date: 30 October 2020Handicap: 16.7
clubs_1
clubs_1
Golfbaan De Palingbeek
Mooie baan gespeeld eind oktober. Vriendelijke ontvangst. Het verschil tussen wit (62) en geel (56) is wel groot (meer dan 500 meter...) maar voor de longhitters een leuke uitdaging. Teeboxen en greens waren in perfecte staat, de fairway had wat te lijden onder de regen van de laatste dagen wat de baan wat vettig maakte. Onderweg een reetje, haas en reigers gezien. Bij ho…
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com