Golf de Durbuy: Reviews

visitors_1
8.0
ghage
Steel
Played on: 1 June 2012 Review date: 1 June 2012Handicap: 26
Fantastische baan met veel hoogteverschil en prachtige vergezichten. Restaurant goed en betaalbaar. Jammer dat je met de buggy niet op de fairway mag, kost heel wat extra loopwerk met een aantal clubs onder de armen.
Translate to English
visitors_1
8.0
Doornbroosje
Bronze
Played on: 17 May 2012 Review date: 17 May 2012Handicap: 35.5
Prachtige baan met veel hoogteverschillen. Mooie vergezichten welke eindigen op zeer goed onderhouden greens. Veel paden langs de baan zijn recentelijk vernieuwd of verbeterd. Een buggy is sterk aan te raden.
Translate to English
visitors_1
8.1
osauberli
Steel
Played on: 12 May 2012 Review date: 27 January 2020Handicap: 5.9
Les Hazalles
très ludique, une belle surprise.
Translate to English
visitors_1
8.0
doppie45
Bronze
Played on: 26 April 2012 Review date: 26 April 2012Handicap: 18.5
Les HazallesPar 3
Goed onderhouden baan met veel hoogteverschillen en daardoor een "noodzakelijke" buggy, waarmee je op de paden moet blijven wat wel vertragingen in het spel veroorzaakt. De eerst 9 interessanter als de tweede negen. Greens zijn wisselend van kwaliteit en niet snel.
Translate to English
visitors_1
7.7
Vlaa1
Silver
Played on: 1 March 2012 Review date: 1 March 2012Handicap: 14
Les Hazalles
Goed onderhouden baan, met huurhuisjes naast de baan (een aanrader). Geen gezellig clubhuis! De vraag is lopen of buggy (deze moet op de paden blijven). De eerste holes zijn zwaar, maar ben je fysiek in staat te lopen, doe het dan. De baan kan zeer nat zijn. Niet ver van huis is het een aanrader. Maar veel andere Nederlanders hebben dat inmiddels ook ontdekt.
Translate to English
visitors_1
8.1
joeldelvaux
Silver
Played on: 10 December 2011 Review date: 10 December 2011Handicap: 17
Les HazallesPar 3
Tres beau, dans les bois. Un calme agréable super
Translate to English
visitors_1
7.7
ballosteros
Silver
Played on: 10 November 2011 Review date: 10 November 2011Handicap: 7.9
Les Hazalles
echte golfbaan, nadenken voor je gaat slaan.
Translate to English
visitors_1
7.8
j.de.keuning
Steel
Played on: 12 October 2011 Review date: 12 October 2011Handicap: 24.6
Prachtige baan in het mooie Ardennen landschap. De eerste negen hebben veel hoogteverschillen en maken de baan zeer interessant. De tweede negen zijn wat eenvoudiger en minder mooi. Het clubhuis is prachtig en biedt een mooie plek om bij te komen van een intensieve wandeling.
Translate to English
visitors_1
8.2
jabbeldabbel
Bronze
Played on: 8 October 2011 Review date: 8 October 2011Handicap: 13
Les Hazalles
Het is reeds een traditie geworden : elk jaar gaan we met een groep naar durbuy. altijd spelen we golf de durbuy. Je zou het enkel en alleen al kunnen doen voor hole 1: prachtige downhill par 5. In tegenstelling wat anderen aanraden om een buggy te gebruiken, zou ik zeker geen buggy nemen. je bent verplicht op de betonnen baantjes te rijden. hierdoor komt het vaak voor …
Translate to English
visitors_1
7.1
SjoerdBoomsma
Bronze
Played on: 6 October 2011 Review date: 6 October 2011Handicap: 26
Les Hazalles
Vooral de eerste 9 holes zijn uitdagend en schitterend. Je geniet van golf en de natuur. De baan is niet gemakkelijk, maar ook weer niet te moeilijk. Zowel beginnende als meer gevorderden komen hier zeker aan hun trekken
Translate to English
visitors_1
7.7
crabbehoffbeheer
Steel
Played on: 5 October 2011 Review date: 5 October 2011Handicap: 28.2
Les Hazalles
Wat een genot om hier te spelen! Je kunt hier helemaal op gaan in het mooie golfspel! Uitdagingen te over en er wordt wat van je techniek gevraagd. De Belgische gastvriendelijke behandeling draagt bij tot een hele mooie golfdag. Een schitterende beleving!
Translate to English
visitors_1
7.5
vlie4
Bronze
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 30
Zeer moeilijke baan. Niet zonder buggy te doen. Grote hoogte verschillen echt een uitdaging, zeer zeker voor de geoefende golfer.Een aanrader! Liefst met droog weer te bespelen.
Translate to English
visitors_1
8.0
j.stadt
Silver
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 11.3
Les Hazalles
Super baan veel hoogte verschillen het is geen baan voor beginners. Je moet toch wel redelijk recht slaan anders is het moelijk spelen vanuit het bos.
Translate to English
visitors_1
7.8
bjorn_vosters
Silver
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 19.8
Deze baan is een echt toppertje die begint bij de afslag op hole 1 en eindigt na hole 18 Extra lastig is het feit dat de holes liggen in kommen waardoor je eigenlijk veelal de bal downhill dan wel uphill hebt liggen. Echt genieten en voor herhaling vatbaar
Translate to English
visitors_1
8.7
izaak
Bronze
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 21
Les Hazalles
Na meer dan honderd banen gespeeld te hebben is Durbuy een van de mooiste. Jammer dat nog niet alle paden geasfalteerd zijn maar dat is ook mijn enige aanmerking. Voor sportieve spelers is de baan goed te lopen tot hole 4 misschien pittig maar daarna ben je als loper in het voordeel. Voor minder fitte spelers is het jammer dat je niet op de fairway mag met je buggy maar w…
Translate to English
visitors_1
7.6
EricvanOss
Silver
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 13.8
Les Hazalles
Zeer mooie baan, absoluut meer dan de moeite waard! Wel duur met buggy, die je echt nodig hebt. Zorg dat je tijdig boekt. Vlakbij centrum Durbuy, en ga eerst bij Five Nations spelen, dan hou je het mooiste over!
Translate to English
visitors_1
8.4
p vreeman
Bronze
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 36
Les Hazalles
Fantastische baan met veel glooiing. Elke hole heeft zijn eigen specifieke karakter, elke keer kom je weer voor een uitdaging te staan.
Translate to English
visitors_1
9.2
jan.kooij
Steel
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 24.3
Les Hazalles
Fantastisch mooie baan met veel hoogteverschillen en uitzichten.
Translate to English
visitors_1
8.2
jaap3
Bronze
Played on: 4 October 2011 Review date: 4 October 2011Handicap: 9.1
Les Hazalles
mooie baan
Translate to English
visitors_1
8.2
Schonkieboy
Silver
Played on: 18 September 2011 Review date: 18 September 2011Handicap: 24
Les Hazalles
Mooie baan, erg erg gevarieerd met veel hoogteverschil. De omgeving midden in de Ardennen is natuurlijk fantastisch, en daar is mooi gebruik van gemaakt bij het aanleggen van deze course. Zeker een aanrader als je in de buurt bent
Translate to English
visitors_1
9.0
BrunoSmits
Silver
Played on: 14 September 2011 Review date: 14 September 2011Handicap: 17
Les Hazalles
Mooie maar zware baan, vanaf het begin zal je merken dat je een uitdagende 18holes te wachten staat; Deze moet je gespeeld hebben.
Translate to English
visitors_1
8.0
peter
Silver
Played on: 13 September 2011 Review date: 13 September 2011Handicap: 11.8
Les Hazalles
Hier moet je een keer hebben gespeeld zoals bijna iedere Nederlander een keer doet. De 2e 9 vind ik zelf wat minder, maar het heeft iets. Eten e.d. is prima verzorgd. Als enige baan in Belgie waar ik ben geweest werd hier wel om een GVB gevraagd!
Translate to English
visitors_1
7.0
liefhebber
Steel
Played on: 13 September 2011 Review date: 13 September 2011Handicap: 15.6
Les Hazalles
Baan en omgeving zijn prachtig. Uitstekende service aan de receptie. Minpunt; buggy is eigenlijk noodzakelijk van tee naar green is heuvelachtig en ver. Helaas mogen buggy's niet op de fairway
Translate to English
visitors_1
8.4
Haconel
Silver
Played on: 10 September 2011 Review date: 10 September 2011Handicap: 21.3
Les Hazalles
Durbuy is een prachtige uitdagende baan. Meerdere holes springen eruit. oa hole 1, een lange hole die langzaam omlaag loopt. Een rechte drive kan 300-350 meter halen. Goed onderhouden, vriendelijk personeel en een uitstekende 19e hole. Een aanrader.
Translate to English
visitors_1
8.2
theok
Steel
Played on: 7 September 2011 Review date: 7 September 2011Handicap: 23.9
Les Hazalles
geweldige baan die uitstekend wordt verzorgd. Ieder jaar een bezoek waard.
Translate to English
visitors_1
7.2
WimLos
Bronze
Played on: 7 September 2011 Review date: 7 September 2011Handicap: 19.6
Les Hazalles
Prachtige baan met mooie hoogte verschillen. Goede fairways en greens. Voor vele golfniveaus geschikt. Kom al jaren op deze baan.
Translate to English
visitors_1
6.9
PaulKermans
Bronze
Played on: 15 August 2011 Review date: 15 August 2011Handicap: 9.9
Heb zowel par 3 als main course gespeeld. Eén van de leukste Par 3 banen die ik gespeeld heb. Deze baan is heel gevarieerd en houd je van hoogte verschillen dan is dit zeker een aanrader. De main course moet je een keer gespeeld hebben. Neem gerust een caddie mee, zodat deze kan genieten van het uitzicht. Het clubhuis vind ik een minpunt. Het heeft niet de uitstraling die…
Translate to English
visitors_1
8.3
dagmarbuysse
Gold
Premium
Played on: 22 July 2011 Review date: 22 July 2011Handicap: 13
clubs_1
Les Hazalles
Supertoffe baan! Hier wil ik zeker nog komen spelen, maar dan niet in de namiddag tijdens de vakantieperiode. Ik heb 5,5u gedaan over de 18 holes. Het spel ging ongelooflijk traag. Enkele flights met bejaarde Nederlanders voor mij... Los van de heuvels, lijkt het wel alsof je in Nederland bent. Enorm veel Nederlanders in Durbuy! Ze hebben gelijk. De golfbaan is prachtig, …
Translate to English
visitors_1
7.0
greeny
Gold
Played on: 13 July 2011 Review date: 17 November 2017Handicap: 9
Les Hazalles
Zeer uitdagende openingshole. Spectaculair de afgrond in. Heuvelachtig dus buggy is aan te raden. Effe wennen met afstandscontrole. Maar me uitstekend vermaakt.
Translate to English
visitors_1
7.0
Cleveland588
Gold
Played on: 13 July 2011 Review date: 23 April 2017Handicap: 8
Les Hazalles
Lastig spelen door enorme hoogteverschillen (deels omdat je dit niet gewend bent) Baan begint natuurlijk erg spectaculair met drive enorm omlaag gaande fairway. Ben je niet fit of slecht ter been neem dan een buggy!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com